Wordt deze nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de webversie
Redactie en reactieadres
Dienstenorganisatie Protestantse Kerk
LRP TEAM
Postbus 8527
3503 RM Utrecht
E:  lrp-help@pkn.nl
T:  030 – 880 1777 (doorkiesmogelijkheid 2)
W: www.protestantsekerk.nl/lrpnetwerk

Nummer 6 juli 2017

Geen contact mogelijk en tijdelijk adres verdwijnen

Schoning van abonnementen

Recente aanpassingen in LRP

Update van de oefenomgeving

Basistrainingen
Bereikbaarheid helpdesk

Geen contact mogelijk en tijdelijk adres verdwijnen:
In de nieuwsbrief van april 2017 kondigden wij aan dat het veld Geen contact mogelijk komt te vervallen. De gemeenten die meer dan 20 personen met de Geen-contact-mogelijk code hebben, zijn begin april hierover benaderd. Voor het Tijdelijk adres geldt hetzelfde: ook dit adres wordt nauwelijks gebruikt en levert met enige regelmaat verwarring op.
Vorige maand is de inhoud van de velden Geen contact mogelijk en het Tijdelijk adres overgebracht naar Wenst geen contact resp. het Correspondentie-adres. Eind juli worden de twee eerstgenoemde gegevens verwijderd. De oefenomgeving zal daarvoor worden ververst, zodat u daar in augustus nog de beschikking heeft over de oude situatie.


Schoning van abonnementen:
In april 2017 ontvingen de lokaal beheerders en bijdragenadministrateurs van gemeenten die één of meerdere niet meer in gebruik zijnde abonnementen hebben, een mail waarin de verwijdering daarvan na 1 juni 2017 werd aangekondigd. Die verwijdering zal in de zomerperiode plaatsvinden.


Recente aanpassingen in LRP:
Een overzicht van correcties en verbeteringen die onlangs zijn aangebracht in LRP vindt u op onze
website.
 

Update van de oefenomgeving:
Binnenkort wordt de oefenomgeving (lrp-oefen.pkn.nl) opgewaardeerd naar Mendix 6.10.9. Dat is de hoogste versie van het Mendix-platform, waarop LRP draait. Als u de oefenomgeving gebruikt en u komt schermen en/of functies tegen die niet correct zijn, wilt u dit dan via het
contactformulier aan ons doorgeven? Op deze manier krijgen wij aanvullende zekerheid om ook de productieomgeving van LRP op termijn naar deze versie over te brengen.
 

Basistrainingen-LRP:
Voor de nieuwe gebruikers van LRP worden ook in 2017 in het Landelijk Dienstencentrum in Utrecht basistrainingen georganiseerd. Alle informatie over de LRP trainingen vindt u op onze website, waar u zich ook kunt
inschrijven.
De trainingsdata in het najaar zijn, per rol:

Lokaal beheer:  maandag 11 september, 9 oktober, 20 november 2017.
Ledenadministratie:  dinsdag 12 september, 10 oktober, 21 november 2017.
Bijdragenadministratie: donderdag 14 september, 12 oktober, 23 november 2017.

Bereikbaarheid helpdesk:
Maandag t/m donderdag van 09.00 - 12.00 uur en van 12.30 - 16.00 uur.Wilt u uw vraag of probleem bij voorkeur via het contactformulier aan ons doorgeven. Wij doen ons best u zo snel mogelijk te antwoorden.

Met vriendelijke groet vanuit Utrecht, het LRP-team

Kreeg u deze nieuwsbrief doorgestuurd van iemand anders, en wilt u zichzelf abonneren? Klik hier om u aan te melden.
Wilt u deze nieuwsbrief niet langer ontvangen? Klik dan hier om u af te melden (kreeg u de nieuwsbrief via via, meldt u dan af bij degene die 'm doorstuurde).